• Produktkategorier

    • Kontaktuppgifter

 • Tips & råd
 • Utställning
 • Referenser
    • Länkar

 • Kontakt

Välj rätt fönster

Fönster har en stor betydelse för hemmets utseende och ger även huset en personlighet.
Utöver utseende så ger fönster även viktiga funktioner som ventilation, isolering och naturligt ljus.
När det kommer till att välja rätt fönster för just ditt hus finns det många faktorer att ta hänsyn till för att säkerställa att du gör det bästa valet.

Bestäm vilka behov som är viktigast för dig, faktorer som isolering, ventilation, säkerhet och naturligt ljus.
Försök att komma ihåg att det ska passa in till husets arkitektur.

Det finns många olika typer av fönster att välja mellan, alla med sina för- och nackdelar. (Läs vår artikel om för- och nackdelar här).
Rätt fönster kan ha stor inverkan på energieffektiviteten i ditt hem. Leta efter fönster med ett U-värde på 1,0 eller lägre.

Fönster finns i en mängd olika stilar, färger och former. Så försök välja en stil som kompletterar utseendet på ditt hem.
Fönster kan variera allt från billigt till ganska så kostsamt, så det är viktigt att ha en klar förståelse för din budget innan du fattar beslut. Tänk på de långsiktiga fördelarna med energieffektiva fönster och dörrar och se till att du får det bästa värdet för pengarna.

Korrekt installation är nyckeln till att säkerställa att dina fönster fungerar som de ska.
Vi på Byggvaruförmedlingen erbjuder alltid montage till våra kunder och har 10 års garanti på både våra fönster och montage.


Dela:

Andra recensioner

För- och nackdelar

Ibland kan det vara svårt att komma fram till vilket material man vill ha på sina nya fönster.Vissa vill ha trä, vissa vill ha trä/aluminium

Funderingar vid köp av fönster

När det kommer till att förbättra hemmet så är det en stor investering att byta ut dina gamla fönster mot nya.Nya fönster förbättrar inte bara

Energieffektiva fönster

Byt till energieffektiva fönster och spara pengar. Ett fönster räknas som energieffektivt om det har ett U-värde på 1,0 eller lägre (ju lägre siffra desto

Kontakta oss